Кубрат Пулев ще се завърне на ринга на 23 март в

...
Кубрат Пулев ще се завърне на ринга на 23 март в
Коментари Харесай

Кобрата: Продължавам пътя си към световната титла!

Кубрат Пулев ще се завърне на кръга на 23 март в " The Hangar “ в Коста Меса, Калифорния против румънецът Богдан Дину. Битката сред двамата ще бъде в 10 рунда и ще бъде първи дуел за Пулев в Съединени американски щати и той чака победа.

" Развълнувам се, че ще се удрям в " The Hangar “ в главното събитие на гала-вечер, която ще бъде излъчена от ESPN. Продължавам по пътя към завоюването на международната купа в тежка категория, “ сподели Пулев.

" Разполагам със страховит екип, който ме поддържа по- всевъзможен метод, а самият аз съм съсредоточен върху това да си свърша работата на 23 март. “

Богдан Дину чака с неспокойствие срещата.

Знам, че тази борба е огромна опция за мен да се изкача на върха в тежка категория “, съобщи Дину, представен от Спортал. " Щастлив съм, че ще се удрям в Съединените щати против в действителност топ боксьор. Когато печеля, ще бъда считан за топ кандидат, “ сподели Дину.

Кубрат Пулев е наложителен кандидат на международният първенец на IBF Антъни Джошуа, който също по този начин има и купите на WBA(супер), WBO и IBO.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР